Klær til
nytte og glede

Klær til nytte og glede ​

Gammelt kan bli nytt

Har du klær i skapet som du ikke bruker? Gi dem bort til noen som trenger det! I Øst-Europa bor det familier som ikke har råd til å kjøpe seg selv det mest nødvendige. Å motta gode klær fra Norge skaper stor glede og takknemlighet. Vi tar imot klær og andre tekstiler så lenge det er helt og rent. Godt vintertøy er særlig kjærkomment. Rydd skapet og lever klærne. Resten fikser vi. 

Ofte stilte spørsmål

Brett gjerne tøyet slik du legger det inn i klesskapet – nyvasket og pent sammenlagt. Legg det så i poser, gjerne bæreposer, og knytt godt sammen.  

Vi sender kun nye leker på grunn av hygienebestemmelser. Mottar vi noe vi ikke kan sende til Øst-Europa, gis de videre til en lokal arbeidstreningsbedrift som formidler dem videre til familier med behov for støtte.  

Generelt må plagget være helt, rent og funksjonelt. Sagt på en annen måte; noe du vil bruke selv eller gi til en du er glad i. 

Klærne blir transportert via et godt etablert logistikksystem, og havner til slutt hos familier og barn i Øst-Europa som har behov for en slik støtte. Vi selger ikke klærne og leverer ikke til andre som driver salg av klær.  

Ja, du kan også sende klærne via posttjenester til adressen vår: Moen 9, 3948 Porsgrunn. 

Vi setter stor pris på transportstøtte for å frakte varene frem til Øst-Europa. Vi regner 50kr per sekk med klær. 

Vi tar imot hele og rene tekstiler som for eksempel klær, sengetøy og gardiner (men ikke gulvtepper). Inkontinens materiell og bleier settes også stor pris på.

Gammelt kan bli nytt

Har du klær og sko i skapet som du ikke bruker? Gi dem bort til noen som trenger det! I Øst-Europa bor det familier som ikke har råd til å kjøpe seg selv det mest nødvendige. Å motta gode klær og sko fra Norge skaper stor glede og takknemlighet. Vi tar imot klær, sko og andre tekstiler så lenge det er helt og rent. Godt vintertøy er særlig kjærkomment. Rydd skapet og lever klærne. Resten fikser vi. 

BEHOVET FOR GODE KLÆR ER STORT

Lever tøy du ikke bruker til oss

LEVERINGSPUNKTER

lever klærne i boden, den er åpen

plass med kleskonteinere på andre side av veien ved Spar

Kontakt John Børven, 35 56 91 10 eller 45 60 12 24

SENDE

Adressen vår er
Misjon Uten Grenser
Moen 9, 3948 Porsgrunn

Følgende mobilnummer brukes til sporing av pakker: 41 80 78 29

LEVERE

Bor du nær Porsgrunn, da må du gjerne stikke innom for å levere klær, gaver og varer.

Les mer om klesmottak.

Gaver, klær, støtte til utdanning og viktig bistand.​

Forfatter