Bli en del av løsningen!

Ved å bli en fast giver blir du en viktig del av Misjon Uten Grensers arbeid for å hjelpe de mest utsatte i Øst-Europa. Sammen kan vi forbedre mange menneskers livssituasjon.

Sammen kan vi forbedre mange liv.

En fast giver støtter Misjon Uten Grensers arbeid blant barna og andre utsatte grupper i Øst-Europa. Ved å bidra med en fast sum hver måned gir du oss muligheten til å fortsette og planlegge dette viktige arbeidet.

1. Direkte Innvirkning: Ditt bidrag går direkte til der behovet er størst. Dette kan være suppekjøkken, leksehjelp for barn, eldreomsorg, eller akutt hjelp til kriseutsatte mennesker og familier, som de som har opplevd brann eller jordskjelv.

2. Langvarig Hjelp: Som fast giver er du en viktig del av et langsiktig engasjement for å forbedre livene til de mest utsatte i Øst-Europa.

3. Forutsigbarhet: Fast støtte gir oss muligheten til å planlegge, administrere og utføre feltarbeidet mer effektivt. Når vi har en god forståelse av inntektene våre, kan vi raskt sette i gang med oppgaver og prosjekter.

Slik forvalter vi ressursene

Nasjonalt ansatte i hvert enkelt feltland er en stor fordel i arbeidet. De kjenner behovene best, og ikke minst språk og kultur.

Du skal være trygg på at pengene dine går dit de skal. Derfor er årsrapportene våre tilgjengelig på nett til enhver tid.

Fadderskap for familier og barn er grunnpilarene i vårt arbeid. Her kan du lese om de ulike fadderskapene.

Jeg vil bli fast-giver

Jeg ønsker å støtte med følgende beløp: