Tro håp og muligheter

Det er slett ingen selvfølge å gå inn i 2019 med forventninger og tro på et fantastisk år. Men om vi ser hverandre og hjelper hverandre, kan det bli veldig bra.

Så var lukten av pepperkaker og granbar er over for denne gang. Du synes kanskje også at jula gikk vel fort?  Fortvil ikke, lukten av friske vårblomster er rett rundt hjørnet.

2019 har allerede rukket å bli noen dager gammelt. Den litt vemodige følelsen som slo innover meg idet nyttårsraketten lyste opp nattehimmelen, er byttet ut med forventinger til det som ligger foran. Det går tross alt mot lysere tider. Det føles i grunnen bra!

Dessverre er det ikke alle som kjenner på forventning selv om det er et nytt år. «Godt nytt år,» sa jeg til en bekjent. «Vi får se hva det blir,» svarte han tilbake. Å ta en dag av gangen og komme seg gjennom den, kan noen ganger være mer enn nok. Da er det godt å ha noen å støtte seg på. Noen som heier litt ekstra.

Mange av menneskene som Misjon Uten Grenser arbeider blant i Øst-Europa føler seg ensomme og alene. Det er ingen som heier på dem og støtter dem når hverdagen er vanskelig. Utsiktene for nye muligheter er ikke store selv om kalenderen viser januar.

Derfor ønsker vi også i 2019 å gi mennesker i Øst-Europa tro, håp og muligheter.  Vi vil at dette skal  bli et år der enda flere barn og vanskeligstilte familier får muligheten til å spise seg mette, ha et godt sted å bo, gå på skole og arbeid, bli kjent med Jesus og oppleve glede og fred i hjertet.

Om vi ser hverandre og hjelper hverandre kan 2019 bli et bra år 🙂

Velsignet godt nytt år!

Hilsen fra Marte

Forfatter

Mer fra bloggen