Klesbretting og skravling for en god sak

I 16 år har flittige grenlandsdamer sortert og brettet klær hos oss på Moen 9 i Porsgrunn. Nå trenger vi flere på laget, og håper du har lyst til å bli med.

Jeg kan kjenne den gode stemningen straks de kommer gjennom inngangsdøra. Praten og latteren sitter løst og humøret smitter. Jeg snakker selvfølgelig om de frivillige sorteringsdamene som hver eneste uke finner veien til Misjon Uten Grenser.

Årlig sender vi rundt 50 TONN!! klær og sko til barn og familier i Øst-Europa. Alt dette må sorteres, brettes og pakkes. Det er jobben til de frivillige. (Og er det noe som bør fikses på, gjør de gjerne det også).

Her er ett av våre fantastiske sorteringslag klare til å ta fatt på haugen med klær i bakgrunnen.
Her er ett av våre fantastiske sorteringslag klare til å ta fatt på haugen med klær i bakgrunnen.

Det handler om å hjelpe mennesker som har det vanskelig. Samtidig er timene med klesbretting en mulighet til å være sosial og ha det hyggelig. «Ja, her har vi skravlet i 2 timer, men jammen har vi brettet mye tøy også,» utbrøt en av de frivillige en gang. Det beskriver virkelig stemningen rundt sorteringsbordet.

Mange av de frivillige har holdt på i både fem, ti og femten år. Det er leeeenge. Nå har vi bruk for nye og flere krefter som kan fortsette det gode arbeidet.

Kjente du litt på at dette hørtes ut som noe for deg? Ta kontakt med John Børven som er ansvarlig for materielle gaver her hos oss. Du kan nå ham på telefon 35569110 eller 45601224. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen innom for en prat også!

Ta kontakt da vel 😊

Hilsen Marte

PS. Legger ved noen herlige blinkskudd. Klærne kommer fram!!

Forfatter

Mer fra bloggen