Kaldt på badet, men er det noe problem?

Når klaget du sist over noe? Og var det egentlig noe å klage over?

De siste ukene har det vært skikkelig kaldt på badet vårt.  Et eller annet er galt med termostaten og varmekablene i gulvet har koblet ut. Når vi i tillegg bor i villa gjennomtrekk (gammelt hus med svært god lufting) kan jeg love deg at det ikke akkurat har vært noen spaopplevelse å komme ut av dusjen.

«Det er så kaldt på badet», sukker jeg og hinter til mannen for ente gang i håp om at han snart kan fikse det. Da deler en kollega dette bildet (se over) fra Øst-Europa på Facebook.

Jeg burde skamme meg.

For er vel mitt kalde bad noe å klage over sammenlignet med en slik bolig? Hvor isende kaldt må det ikke være der? Dette lille skuret er dessuten ikke noe «one of a kind.» Det er svært mange som bor under slike uverdige forhold i Øst-Europa i dag.

Skal de på do må de ikke bare hutre seg inn på et litt kaldt bad, de må helt UT! På en iskald utedo. Og dusj med varmt vann har de ikke i det hele tatt.

Jeg kan fyre i ovnen, kle på meg så mange lag ull jeg orker, dusje i varmt vann og hoppe rett i badekåpa som jeg fikk til jul om jeg vil, men likevel klager jeg over at det er KALDT PÅ BADET!!

Jeg skal ikke klage på at det er kaldt på badet mer. Jeg skal heller være takknemlig for varmen jeg har.

Hva har du å være takknemlig for?

GODT NYTT ÅR!

Hilsen fra Marte

Mer fra bloggen