Endelig jul for Mariuca

Mariuca er ikke vant til å glede seg til jul. En pakke med mat og små gaver forandret på det.

Det nærmer seg jul. Julelysene er i ferd med å finne plassen sin i hus, handlegater og butikkvinduer. Jeg innrømmer at det kan være en del stress i ukene før jul. Det er mye som skal forberedes og mye som skjer. Men aller mest er det bare veldig godt med den lyse høytiden som på en måte hjelper oss litt gjennom den mørke årstiden.

Send GAVE til 2300 (250,-)  eller klikk her, og gi en julepakke til en familie om strever i Øst-Europa.

I landsbyen til Mariuca er det ikke mange julelys å spore. Dessverre. For er det noen som virkelig trenger litt lys i tilværelsen, så er det menneskene som bor her. Den lille landsbyen ligger nydelig plassert ved foten av Romanias høye majestetiske fjell. I utgangspunktet et eventyrlig vakkert sted, men skurene langs elvebredden forteller en helt annen historie.

Mariuca og familien hennes bor langs denne elvebredden. Livet er utvilsomt så langt fra eventyrlig som man kan komme. Her kjemper menneskene for å overleve. Når vinteren kommer, er den intense kulda og mangelen på mat to store utfordringer som gjør hverdagen tung og vanskelig. Derfor er jeg så glad for at vi kan være med å glede dem med mat og små gaver i julen.

Mariuca stråler når hun tar imot julepakken. Den unge jenta er ikke vant til å kjenne på julestemning og juleglede, men nå sprekker ansiktet opp i et stort smil.

Det er mange familier i Øst-Europa som trenger hjelp. Har du lyst til å bidra? Send sms med kodeord GAVE til 2300 (250,-) eller gi her.

Ønsker deg en fin og rolig førjulstid 😊

Hilsen Marte

P.S Misjon Uten Grenser er tilstede i denne landsbyen gjennom hele året, men julen er en spesiell høytid som vi ønsker å markere med et ekstra besøk og en ekstra oppmerksomhet. Det betyr mye for disse menneskene å få en slik gave til denne spesielle høytiden.

Forfatter

Mer fra bloggen