En liten julepakke som gir stor glede

Tusenvis av familier i Øst-Europa lever i fattigdom. God Jul i Øst-aksjonen ønsker å spre glede og gjør julen bedre for dem.

Er du i gang med juleforberedelsene? Nå er det faktisk bare seks uker til jul. Ikke det at det er noen krise foreløpig, men disse ukene pleier å gå rimelig fort.  Vi skal tross alt både vaske, bake, lage sylterull, gå på julebord, nissefester, juleavslutninger og handle gaver. Puh!!

I butikkene bugner det allerede av julevarer, og gavekatalogene dumper nesten daglig ned i postkassa. Den store julehandelen ligger like foran oss, og det er et faktum at nordmenn kjøper flere og dyrere julegaver enn noen gang. Vi bruker MYE penger på alt som hører julen til. Samtidig vet vi at mange mennesker ikke har muligheten til å være med på den store festen. Noen av dem bor i Øst-Europa.

Fattigdommen i Øst-Europa er stor. Kanskje større enn du kan se for deg, om du ikke har vært der. Særlig på landsbygda. Store familier bor tett i tett i små falleferdige skur på ett og to rom uten både strøm og vann. De lever fra hånd til munn og vet ikke hvordan de skal klare seg fra dag til dag. Nå er den kalde vinteren rett rundt hjørnet, og utfordringene blir med det større. Julefeiring har de ikke råd til.

God Jul i Øst-aksjonen ønsker å spre glede og gjøre julen bedre for disse menneskene. Derfor har vi som mål å dele ut over 30 000 julepakker før jul. Og vi håper du har lyst til å bidra. En liten eske med mat kan ikke redde en familie ut av fattigdom, men den er til stor velsignelse og glede i en vanskelig tid.

For bare 250 kroner kan du gi en fattig familie i Øst-Europa en skikkelig juleglede. Send sms GAVE til 2300 eller gi online!

God førjulstid, og ikke stress for mye.

Førjulshilsen fra Marte

Forfatter

Mer fra bloggen